Az Apple új iPhone-okat mutatott be, amelyek minden eddigi iPhone-nál jobb teljesítményt nyújtanak

Az Apple bemutatta a legújabb iPhone modelleket, amelyek az iPhone 16 sorozatot alkotják az iPhone 16-ot, az iPhone 16 Plus-t, az iPhone 16 Pro-t és az iPhone 16 Pro Max-ot.

az_apple_uj_iphone-okat_mutatott_be_amelyek_minden_eddigi_iphone-nal_jobb_teljesitmenyt_nyujtanak.png

A legfontosabb újdonságok közé tartozik a jelentős kijelzőméret-növekedés, különösen a Pro modellek esetében. Ezek a modellek 6,3 és 6,9 hüvelykes LTPO OLED panelekkel rendelkeznek, míg az alapmodellek továbbra is 6,1 és 6,7 hüvelykes kijelzőkkel érkeznek.

Az új, állítólag 50%-kal ellenállóbb Ceramic Shield üveggel ellátott kijelzők nemcsak nagyobbak, hanem vékonyabb kerettel is rendelkeznek, ami még vonzóbbá teszi az eszközöket.

Minden iPhone 16 modell az új A18 chipet kapta, míg az iPhone 16 Pro és Pro Max a továbbfejlesztett A18 Pro chipet használja, amely jelentős teljesítményt ígér, beleértve a generatív mesterséges intelligenciát is.

Az Apple saját mesterséges intelligenciája, az Apple Intelligence technológia később, októberben érkezik szoftverfrissítés formájában, és kezdetben angol nyelven lesz elérhető.

Az igazán nagy újdonság egy új, Camera Control néven futó gomb, amely érzékeli a nyomás erősségét.

Ezzel a gombbal fotót készíthetünk a lenyomásával, videót rögzíthetünk a nyomva tartásával, valamint érintésérzékeny felülete révén zoomolhatunk, és különböző kamerafunkciókat érhetünk el.

Az iPhone 16 alapmodelljei is megkapták ezt a programozható funkciógombot.

Továbbá nőtt az akkumulátor kapacitása is.

Az Apple szerint az iPhone 16 Pro modellek az eddigi legjobb üzemidőt kínálják, bár pontos adatokat még nem közöltek.

Ami a színeket illeti, az iPhone 16 és Plus modellek, valamint az iPhone 16 Pro és Pro Max színei különböznek.

A bejegyzés trackback címe:

https://mobilrajongo.blog.hu/api/trackback/id/tr10018489831

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Friss topikok

Címkék


 

süti beállítások módosítása