Samsung Galaxy S6 Teszt

A Samsung Galaxy S6 mobiltelefonja 2015 márciusában került a piacra a Samsung által, és azonnal nagy figyelmet kapott a fogyasztók körében.

samsung_galaxy_s6.png

Ez az okostelefon egy kiváló minőségű kamerával rendelkezik, melynek maximális felbontása 16 megapixeles, így lenyűgözően éles és részletgazdag képeket készíthetünk vele.

Emellett a telefon rendelkezik egy 32 GB-os háttértárral, amely elegendő tárolókapacitást biztosít az alkalmazásoknak, fényképeknek, videóknak és más fontos fájloknak.

Az elmúlt két hétben a telefon iránti érdeklődés folyamatos volt, hiszen 514 alkalommal tekintették meg a készüléket. Ez egyértelműen azt mutatja, hogy a Samsung Galaxy S6 továbbra is népszerű választás maradt azok számára, akik egy megbízható és teljesítményorientált okostelefont keresnek.

A bejegyzés trackback címe:

https://mobilrajongo.blog.hu/api/trackback/id/tr5818320227

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Friss topikok

Címkék


 

süti beállítások módosítása