A hírek szerint márciusban az Apple tervezi új iPad-ek és Mac-ek bevezetését.

Mark Gurman, a Bloomberg friss Power On hírlevelében közölte, hogy már zajlik az új iPad Pro modellek gyártása, valamint egy új, 13 hüvelykes MacBook Air előkészítése. Lehetséges, hogy más termékek is készülnek a bevezetési eseményre.

Gurman hangsúlyozza, hogy több új iPad is piacra kerül a következő M3 Mac-ek mellett. Emellett említi, hogy az iPad Pro-nak jelentős frissítésére számíthatunk, ami egy frissített iPad Air és egy nagyobb iPad Air mellett érkezik. Az új M3 lapkakészlettel ellátott frissített MacBook Air modellek pedig 13 és 15 hüvelykes méretben lesznek elérhetők.

Az új iPad Pro modellek várhatóan elsőként OLED-kijelzővel érkeznek. Korábban már beszámoltunk róla, hogy ezek az OLED-kijelzők jelentős árkülönbséget fognak eredményezni mind a 11 hüvelykes, mind pedig a hamarosan megjelenő 13 hüvelykes modellek esetében.

Nagy áremelkedésekre lehet számítani, de remélhetőleg a frissítés nem csupán a képernyőtechnológia frissítésével korlátozódik.

Eközben az iPad Air is további méretnövekedésre számíthat. Az Apple először 9,7 hüvelykes méretben, majd USB-C átalakítás után már 11 hüvelykes méretben is értékesítette az iPad Airt. Állítólag most egy 13 hüvelykes modellt is terveznek a kínálatba venni.

a_hirek_szerint_marciusban_az_apple_tervezi.pngÍgy az iPad Air, valamint a Pro 11 és 13 hüvelykes modellek is elérhetők lesznek. A legnagyobb különbség a két típus között a kijelzőtechnológiában rejlik – OLED versus LCD.

Az Apple várhatóan márciusban tartja majd az új iPad- és Mac-modellek bemutatására szolgáló eseményét. Mivel általában márciusban az Apple új tavaszi színt mutat be az iPhone-hoz, ez a rendezvény meglehetősen nagy frissítéseket hozhat az iPad Pro, az új iPad Air és a frissített MacBook Air esetében, ami biztosan elég lenne egy érdemi eseményhez.

Gurman azt is említi, hogy az eseményen új iPad-kiegészítőkre is számíthatunk, mint például friss Magic billentyűzetek és Apple Pencilek. Elképzelhető, hogy a Face ID kamera pozíciója is változhat, és az Apple végre áthelyezi az oldalára. Ez a lépés már sok más táblagépnél megtörtént, csak az Apple-től vártuk eddig.

A bejegyzés trackback címe:

https://mobilrajongo.blog.hu/api/trackback/id/tr6518320229

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Friss topikok

Címkék


 

süti beállítások módosítása