Az Apple kagylóformájú telefonokat fejleszt.

Már évek óta terjednek pletykák arról, hogy az Apple készül egy elektromos autóval és egy hajlítható kijelzős iPhone-nal, azonban a várható megjelenési dátumok folyamatosan csúsznak, és már másfél éve telt el azóta, hogy a Tech Aesthetics sietős csapata előállt a fent látható iPhone V-vel, miközben az Apple késlekedik.

az_apple_kagyloformaju_telefonokat_fejleszt.png

Nem volt könnyű feladat, de lentebb részletezzük a folyamatot és az eredményt.

Az Apple is dolgozik ezen a projekten, és a The Information forrásai szerint legalább két olyan prototípus készül az almások műhelyében, amelyek rendelkeznek két vízszintes tengelyű zsanérral – más néven kagylóképernyős telefon.

Ez arra utal, hogy még korai fázisban van a fejlesztés, és legkorábban 2026-ban érkezhetnek az első összecsukható iPhone-ok, azonban az Apple mindent megtesz annak érdekében, hogy elkerülje a korai hajlítható termékek gyermekbetegségeit.

A bejegyzés trackback címe:

https://mobilrajongo.blog.hu/api/trackback/id/tr6918328629

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Friss topikok

Címkék


 

süti beállítások módosítása