OnePlus Nord CE 3 Lite Teszt

A OnePlus határozottan cáfolja, hogy kivonulna Európából, azonban mostanában kevésbé elérhetőek a készülékei a régióban.

nord_ce_3_lite.png

Két évvel ezelőtt búcsúztunk el a Nord CE 5G-től, és kevés reményünk van arra, hogy az amoledes Nord CE 3 5G vagy az IPS kijelzővel szerelt Nord CE 3 Lime Lite 5G hivatalosan megjelenjen Magyarországon.

Annak ellenére, hogy a legújabb modell már pár nap múlva érkezik: a gyártó április 4-ére tervezte az indiai premierét.

A SnoopyTech is megmondja az eurós árat, ami 330 fizetőegység, cserébe pedig egy 6,72 hüvelykes, 120 Hz-es LCD kijelzőt kapunk FHD+ felbontással és 16 megapixeles szelfikamerával.

A hátlapon egy 108 megapixeles főkamera található, valamint két 2 megapixeles mélységérzékelő és makrókamera, melyeket a megbízható Snapdragon 695 5G chip hajt.

Az 5000 mAh-s akkumulátor gyorstöltése 67 wattal, amit a gyártó megerősített, és az Android 13 / OxygenOS 13.1 szoftverhez 2 + 1 éves frissítést garantál.

A lime színű változat mellett elérhető lesz egy sötétszürke változat is, a OnePlus Nord CE 3 Lite 5G 8/128 GB-os konfigurációban.

Fontos megjegyezni, hogy a fent említett dizájn és specifikáció ismerős lehet valakinek: bár a OnePlus állítólag az Oppóval egyesült, az új modell mégis nagyon hasonlít a Realme 10 Pro 5G-hez, gyorsabb töltéssel és egy teljesen felesleges extra segédkamerával.

A bejegyzés trackback címe:

https://mobilrajongo.blog.hu/api/trackback/id/tr5318328601

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Friss topikok

Címkék


 

süti beállítások módosítása