A Lenovo is mozgatja a piacokat és a neveket

A szöveg kicsit összezavaró lehet, főleg amikor egyes készülékek különböző neveken és variációkban jelennek meg. A Lenovo K12 és K12 Pro esetében még bonyolultabb a helyzet.

a_lenovo_is_mozgatja_a_piacokat_es_a_neveket.png

A K12 és a K12 Pro most jelentek meg Kínában, de az ottani K12 egyes piacokon a Motorola Moto E7 Plus néven fut. Azonban a nemzetközi Lenovo K12 nem lesz pontosan olyan, aminek elsőre tűnik.

Röviden: van a Moto E7 és E7 Plus, amiknek most bemutatták a Lenovo K12 és K12 Pro változatait. Az előbbi gyakorlatilag a Moto E7 Plus újracsomagolt változata, míg az utóbbi a Moto G9 Power. Eddig világos.

Azonban a Lenovo K12 nemcsak Kínában lesz elérhető, hanem más piacokon is, ahol a Lenovo K12 néven csak egy Moto E7-et kapunk, ami a Plus helyett MediaTek Helio G25-ös processzort, 2 GB RAM-ot és 32 GB belső tárhelyet tartalmaz.

Fontos, hogy alaposan ellenőrizzük a specifikációkat, mivel a kínai és a nemzetközi K12 verziók eltérhetnek egymástól.

A bejegyzés trackback címe:

https://mobilrajongo.blog.hu/api/trackback/id/tr8018469553

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Friss topikok

Címkék


 

süti beállítások módosítása